Betaling

Proalbum.dk modtager betaling med paypal. Accepterede korttyper fremgår tydeligt på hjemmesiden.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Proalbum.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fortrydelsesret

Vare købt på proalbum.dk tages ikke retur ellers byttes til anden vare.

Levering

Proalbum.dk sørger for levering med GLS eller DHL. Leveringstid er normalt 3-10 arbejdsdage.

Skulle der opstå problemer omkring en ordre, vil dette blive meddelt kunde og leverance er derfor i disse tilfælde ikke omfattet af ovenstående generelle leveringstider. Proalbum.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren.

Priser for levering:

  • Danmark 75kr
  • Sverige 100kr
  • Norge 200kr

Kunder fra andre lande kan for oplyst prisen på fragten ved at skrive til support@proalbum.dk

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Proalbum.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Proalbum.dk.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Proalbum.dk

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Reklamationsret

Vare tages ikke retur og kan ikke byttes til andre vare

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Proalbum indenfor 5 dage. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering

Reklamation:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Proalbum.dk

Søndervang 45
8850 Bjerringbro
Email: Support@proalbum.dk
Telefon: 51958824

Loading...